110822

Idag var det en stor dag.
Min lilla Lillan började skolan.




Har inte hänt så mycket i helgen. Va en sväng i skövde o köpte skolväska, åt hos jerkers mormor och drack kaffe hos svärmor. Åkte en sväng te falköping. Fixat ordning här hemma. Mollys rum bl.a.
Molly är inne i en "vakna på natten period" Ingen av mina tidigare barn har varit sån. De är ju superjobbigt! Men från att vara vaken tre timmar/natt har det nu gått ner till en timma. Det är mer okej :)

Tack Jennie för nya fina bloggdesignen! =)

Gubbern jobbar kväll så jag och Emma ska mysa och äta bakpotatis ikväll. Molly får vara med o titta på :)

110819


Igår var vi uppe tidigt. Halv åtta ville Molly inte sova mer, så det var bara att kliva upp. Ganska skönt faktiskt.
Meeen det rubbade nog pruttans sömn totalt. Hon var vaken kanske sammanlagt 4 timmar på heeela dagen. Hon bara sov och sov.
Trodde att det skulle bli en riktigt helvetes natt. Klockan ett kom lillan ner efter att ha haft en mardröm. Har aldrig vart med om att hon vart så rädd. Hon ville till och med ligga emellan oss. Molly vaknade och somnade väl runt tre igen. *suck*

Jaja, så är livet med bebis/barn :)

Vi bakade igår, silviakaka, hallonkakor och havreflarn. Idag har vi bakat drömmar och Madicken har bakat muffins.

Strax kommer Evelina på kaffe, kanske Denise oxå. Härligt med lite besök i rusket :)

110818


Gårdagen spenderades hemma. Heeela dagen. Emma sov hos Denice så jag och Madicken fick lite ensamtid (Molly var ju självklart hemma me) Vi satt i soffan och funderade på vad vi skulle hitta på, baka brukar vi göra men eftersom bakmargarinet va slut så var det inte så lätt. Vi fick för oss att göra saft! :)
Ut till våra svartvinbärsbuskar - redo att plocka. Då va det tomt. :( Vi har tre buskar på baksidan. PÅ framsidan finns en buske och på den fanns några bär. Sen plockade vi lite vitavinbär oxå och så slängde vi i lite blåbär. Det blev alltså blandsaft! =) Det va ju inte ens lite svårt, jag blev till och med nöjd med saften! Woho!

Sen kom Emma hem och posten kom. Jultidniingsreklam i mängder. Vi kom överrens om att dom ska få sälja i år. Ihop. Så dom begav sig ut och började. Dom ska sträva efter att få ihop till ett xbox kineckt. Det kan dom ju ha ihop :)

Så vill ni köpa gå in på www.jultidningsförlaget.se och kika och så kan ni skicka beställning här eller så :) <-- JENNIE!

Emma ska bli dubbel-storasyster. I februari ska hon få ett syskon. Jag har misstänkt det länge, men igår fick vi det bekräftat. Jag blir så satans jävla arg! Är det inte bättre att ta hand om det barn man redan har först, innan man skaffar fler. GAH! Tack o lov så har iaf lillan börjat förstå lite, hon vill numera inte åka till pappa. För min del blev det en ÄNTLIGEEEEEN upplevelse. Det har jag ju faktiskt väntat på i sex och ett halv år. MIN tjej det!

NU ska vi baka. Wiieho!

Bilder från restaurang Emma

Emma lagar maten.
Emma tar beställning.
Emma lägger upp mat.
Emma serverar.
Åh så gott. Gurkan med ketschup på ska se ut som en svamp sa hon ;)

110816

Igår när jag gick o la mig så ställde jag klockan på 8.00. Dels för att ringa BVC ang Mollys bajs (som är militärgrönt) och dels för att få in Lillan på rätt rutiner - skolan börjar ju på måndag.
De fungerade inte alls, jag gillar helt enkelt att dsova alldeles för mycket. 9 vaknade vi, det är ju iaf bättre än tio som det brukar vara :P
Vi tillbringade förmiddagen med att göra - ingenting. Lite dammsugning och tvättning bara. Sen va det dags för restaurang Emma att börja kocka. Hon lagade makaroner och köttfärsås heeelt själv. Jag fick sätta mig vid bordet och hon kom och tog beställning, sen serverades maten - upplagt och klart. Så duktig tjej!
Sen bar det av till Malin och Saga på kaffe och äpplepaj. Gott & trevligt som alltid. :)

Har vart en bra dag!

Tänker lite extra på lillasyster idag. Hoppas verkligen ditt liv repar sig snart.

110815

Sådär, det var ett tag sen jag bloggade nu. Det har givetvis hänt en hel del.
Vi har haft sommarlov. Vi har vart på liseberg, vart på Gotland, haft dop, vart på Astrid Lindgrens Värld, vart i Ronneby, Karlskrona och Kalmar ( och en sväng på Öland) Tjejerna har fått se Amy, Danny, Mattias, Erik (alla i EMD) och Erik Saade denna sommaren. Snacka stooort! :)
Har köpt en ny husvagn. Har en bebis som växt massvis, en 6-åring som går igenom en trotsperiod, har en tjej som blivit 8 år och som har förändrats massvis! Till det positiva. Hon pratar med folk, är glad för det mesta och får inga utbrott längre. Hon är nog helt enkelt tryggare i sig själv och framförallt lyckligare.

Nu har vi en veckas sommarlov kvar. Sen ska två tjejer till skolan. Helt otroligt. Min lillan ska börja skolan!



RSS 2.0